+31 (0)30 6573308 info@ming-translations.com

Arjen Oosterbaan van China Holland Film Company kiest voor Ming Translations
Arjen Oosterbaan van China Holland Film Company kiest voor Ming Translations als exclusieve toeleverancier van Chinese vertalingen en spreekstemmen.

China Holland Film Company (CHFC)
China Holland Film Company (CHFC) is actief op het gebied van TV & online commercials, corporate films en documentaires voor zowel Europese als Chinese klanten.

Arjen Oosterbaan
Arjen Oosterbaan is de founder/producent van CHFC en heeft veel affiniteit met China, de Chinese taal en de mensen. Na zijn studie Sinologie in Leiden studeerde hij aan de Beijing Film Academy. Tevens leefde en reisde hij twee jaar in China.

Arjen: “Op basis van mijn eigen kennis van de Chinese taal hebben we besloten om exclusief met Ming Translations te werken als toeleverancier van onze Chinese vertalingen. De vertalingen zijn echt altijd perfect, en de professionele aanpak spreekt mij zeer aan ”.

Arjen Oosterbaan voegt daar aan toe: “Ze geven altijd perfect strategisch advies en zijn zeer bewust van welke doelgroep de klant wenst aan te spreken”

Naast zijn werk als producer geeft Arjen Oosterbaan ook presentaties over zijn vakgebied. Zo spreekt hij op 24 september 2013 over B2B en B2C corporate en online video gericht op de Chinese markt. Dit China seminar wordt georganiseerd door de Hong Kong Kamer van Koophandel en de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

Voor meer informatie over China Holland Film Company: website

 

arjen oosterbaan