+31 (0)30 6573308 info@ming-translations.com

Culturele verschillen – Overbrug de culturele verschillen in bedrijfssituaties!

Wilt u samenwerkingsverbanden aangaan op de Chinese markt? Wellicht is het dan interessant om potentiele belemmeringen onder de loep te nemen; waaronder het culturele aspect.

Op woensdag 2 oktober van 13:00 tot 14:15 uur verzorgt Ming Translation en China-Europe Growth Foundation tijdens Careers Week op de Rijksuniversiteit Groningen een workshop waarin dit thema centraal staat. Er bestaan veel samenwerkingsmogelijkheden tussen Chinese en Nederlandse organisaties. Helaas kunnen culturele verschillen een echte belemmering vormen voor een lange termijn winstgevende samenwerking. Tijdens deze workshop bespreekt John de Weerdt (Ming Translations & China-Europe Growth Foundation) mogelijke oplossingen om deze barrièrestrijd te overmeesteren. John biedt u handvatten om op een geaccepteerde manier met de Chinese cultuur om te gaan in bedrijfssituaties.

culturele verschillenDe doelgroep voor deze workshop zijn Chinese en Nederlandse professionals en studenten. Om de netwerkmogelijkheden te stimuleren vindt er na de workshop van 14:00-15:30 uur een bedrijvenmarkt  op de universiteit plaats waar u zich kunt presenteren aan studenten; gevolgd door een netwerkborrel. Deelname aan zowel de workshop als bedrijvenmarkt is geheel kosteloos. Mocht u interesse hebben om aan één van de activiteiten deel te nemen, geeft u zich dan voor 30 augustus 2013 op door een e-mail te sturen naar careeroffice.feb@rug.nl