+31 (0)30 6573308 info@ming-translations.com

China productie – Hoewel de lonen in China de afgelopen jaren zijn gestegen blijft China een goede locatie voor de uitbesteding van uw productie. China heeft over de afgelopen 30 jaar veel kennis en ervaring opgedaan en heeft zich daardoor ontwikkeld tot een wereldspeler op het gebied van productie. De productie onderbrengen is een van de vele kansen in China.

Echter, de inkoop of de outsourcing van uw productie is geen eenvoudige activiteit en vraagt aandacht van u en uw organisatie.

In onze praktijk komen we vaak de volgende vragen tegen over China productie:

  • Hoe kan ik een betrouwbare toeleverancier vinden in China?
  • Hoe onderhandel ik met een potentiële toeleverancier?
  • Hoe garandeer ik de kwaliteit van mijn producten?
  • Hoe bescherm ik mijn eigen ontwerp?
  • Wat moet ik doen als er problemen zijn met de toeleverancier?

Een goede voorbereiding in de sleutel tot succes. Annie Zheng Yi heeft jarenlange ervaring met inkoop, productie in China (o.a. bij Unilever China en PMC Connect) en kan u o.a. met de volgende zaken ondersteunen:

Klankboordsessie – China productie
Tijdens een klankboordsessie met Annie Zheng Yi kunt u inzicht krijgen in het hele proces van inkoop of productie in China.

China workshop
Op het kantoor in IJsselstein geven we met grote regelmaat China workshops om succesvol te kunnen onderhandelen met Chinese leveranciers.

Probleem oplossen
Wanneer u er niet uitkomt met uw toeleverancier nemen wij (namens u) contact op om de problemen die er zijn op te lossen.  Door onze kennis van de Chinese taal en productie komen veelal snel tot een oplossing

Chinees visitekaartje / Chinese vertaling
Voor u naar China gaat is het verstandig om een tweetalig visitekaartje te laten maken. Zie deze website voor meer informatie hierover. We kunnen u natuurlijk ook ondersteunen met de Chinese vertaling van andere belangrijke documenten of communicatiematerialen.

Netwerk
Bovendien hebben wij voor onze klanten een betrouwbaar netwerk van advocaten in Nederland en China beschikbaar die kunnen helpen met het afsluiten van een contract of het opzetten van een bedrijf in China, Hong Kong of Taiwan. Ook als het gaat om kwaliteitscontrole kunnen wij u op weg helpen in China.