+31 (0)30 6573308 info@ming-translations.com
Prof. dr. Haico Ebbers (Voorzitter van het Europe China Institute) and Annie Zheng Yi. Januari 2012

Prof. dr. Haico Ebbers (Voorzitter van het Europe China Institute) and Annie Zheng Yi. Januari 2012

China  – Sinds begin 2012 is PMC Connect (het moederbedrijf van Ming Translations gespecialiseerd in Chinese vertalingen) de strategische partner van Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

Het institute van Nyenrode Universiteit is een vooraanstaand instituut op het gebied van economische en business relaties tussen de EU en China. De nadruk ligt op toegepast onderzoek en het delen van kennis met het zakenleven en beleidsmakers.

Een van de doelstellingen is om richting de verschillende doelgroepen (business, overheid) duidelijk te maken dat het urgent en belangrijk is om goed na te denken over de economische en politieke relaties tussen Europa en China.

Kansen en uitdagingen
De groei in China levert zowel veel kansen voor Europese bedrijven als stevige uitdagingen voor het bedrijfsleven en de wereld. Daarom moeten internationaal opererende bedrijven een China strategie ontwikkelen.


LogoPresentaties en seminars
De seminars die worden georganiseerd geven de deelnemers diepgaand inzicht in de Chinese markt. Alle seminars zijn gebaseerd op de resultaten van toegepast onderzoek en een presentatie door experts met een diepgaande kennis over China.

Research

  • Academische en strategische fact finding reizen naar China
  • The China Structural Development Monitor (CSDM). Een rapport over de percepties van de Chinese middenklasse (per kwartaal)
  • Research op het gebied van de Chinese economische ontwikkeling  en de implicaties voor Nederland
  • Sector studies

Meer informatie

 

china

Professor Burgers combineert kennis en humor.

Voorbeeld van een seminar uit 2012: “Marketing & China” door Professor Burgers

Het seminar gaf een goed inzicht over de marktontwikkeling, communicatie, brand management, management van distributiekanalen en strategische opties voor het prijsbeleid in China.  Hierdoor zijn de deelnemers nu beter is staat om hun marketing strategieën aan te passen aan de realiteit van de Chinese markt.