+31 (0)30 6573308 info@ming-translations.com

Cursus Chinees voor professionals

China is enorm in ontwikkeling. Steeds meer professionals komen in aanraking met Chinese toeleveranciers, afnemers of partners. Om succesvol te zijn is (enige) kennis van de Chinese taal zeer belangrijk.

Onze cursussen Chinees zijn altijd op individuele basis. Doordat u privé les krijgt boekt u sneller vooruitgang. Bovendien bepaald u zelf het tempo en de docent richt zich op uw leerdoelen en wat u belangrijk vindt.

Voor wie?

  • Professionals die zaken (willen) doen in China
  • Chinees sprekende professionals die hun taalvaardigheden willen aanscherpen
    cursus chinees

Door wie?annie yi

Annie Zheng Yi heeft veel ervaring in China op management niveau. Ze is directeur van Ming Translations en PMC Connect en werk voor vooraanstaande bedrijven in vrijwel alle topsectoren van Nederland. Zij kan als geen ander bepalen welke kennis en woordenschat u nodig heeft om effectief te kunnen functioneren m.b.t. uw China ambities.

Locatie

De lessen vinden in principe plaats op het kantoor van Ming Translations. Het is centraal gelegen in IJsselstein (dicht bij Utrecht) en er is voldoende parkeergelegenheid.

“On the move” lessen

Wanneer u veel onderweg bent is het ook mogelijk om via Skype privé les te krijgen. Op manier hoeft u geen les te missen terwijl u “on the move” bent. Neem contact op.

Uw voordelen op een rijtje

Maatwerk
De aanpak en het lesmateriaal wordt afgestemd op uw leerdoelen en zakelijke activiteiten.

Hoge kwaliteit
De docent Chinees is een native speaker met veel commerciële ervaring in verschillende industrieën in China en Europa.

Resultaat- en praktijkgerichte cursus Chinees
Wij zorgen dat u snel vooruitgang boekt door onze praktische aanpak.

Flexibel
U maakt uw afspraken volgens uw agenda.

Aantal lessen – cursus Chinees

De minimumafname voor elke cursus Chinees is 10 lessen van 1,5 uur.

Gratis introductieles

Tijdens de gratis introductieles van 45 minuten kan de docent uw kennis van de Chinese taal bepalen en uw wensen inventariseren en de aanpak doorspreken. U kunt tevens het lesmateriaal inzien. Stuur ons een e-mail.

Heldere offerte

Na de introductie les ontvangt u een heldere offerte. U kunt natuurlijk ook gelijk een offerte aanvragen (zie onderstaand formulier).

Het onderdeel cultuur bij Chinese Taal en Cultuur

“Het nieuwe vak Chinese Taal en Cultuur maakt ons weer bewust van het feit dat cultuur een onlosmakelijk deel van taalverwerving is. Wie slechts de taal leert, zonder aandacht voor (inter)culturele kennis, vaardigheden en attitude, wordt een ‘fluent fool’ (Bennett, 1997). Juist bij het vak Chinees, waar sprake is van een geheel andere cultuur dan de westerse, zou cultuur een belangrijk element bij taalverwerving moeten zijn; niet voor niets heet het vak officieel ‘Chinese Taal en Cultuur’.”

“Uit verschillende studies komt naar voren dat taal en cultuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ochs en Schieffelin stellen dat van jongs af aan kinderen wordt geleerd zich te uiten op een wijze die cultuurbepaald is.”

Bron:
Gwendolyn Tates & Judith Zoetelief , “Chinees – meer dan taal alleen! Het onderdeel cultuur bij Chinese Taal en Cultuur”, Levende Talen Tijdschrift Jaargang 14, nummer 2, 2013

Het vertaalbureau met verstand van zakendoen in China

  • ✓ 100% focus op Chinese taal
  • ✓ Professionele native speakers
  • ✓ Gedegen zakelijke ervaring in China
  • ✓ Persoonlijke aandacht

Voor de meest effectieve communicatie!